Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Sveiki, mieli GTA entuziastai..!
Laukiau, vos sulaukiau GTA IV ir stai atsisiuntes, isdieges ir pasileides si zveri susiduriau su NEPAAISKINAMU ir ziauriai nervinanciu dalyku... del kurio dabar ir isokau i jusiski saunu saita ieskodamas jusu, kaip patyrusiu GTA vilku, pagalbos.
Neturejau problemu ieskant crack'u ir paleidziant si zaidima, viskas rodos ejos sklandziai Taciau jau pati pirma kart paleidus geima jis auto susigaude didziausias 1440x900 rezoliucijas kuriomis akivaizdu mano nesiojamas PC su Vista pries akis neitin pajegus disponuoti ... ir stai pats smagumas kai as meginu pakeisti sias rezoliucijas mazesnem 1280x720 arba 1024x768 rezoliucijom... staiga paspaudus SPACE mygtuka visiskai naturaliai, kaip ir turi but, zaidimas persikrauna (pasirodo juodas ekranas) jau lyg isijungus meniu rodo pasirinktas mazesnes rezoliucijas, taciau dar nerodo pranesimo "ar noriu issaugot siuos grafinius pakeitimus"... tada pist tumpam vel juodas ekranas ir MILI AKIMIRKOM issokus, tai jau mano minetai, uzklausai zaidimas vel persikrauna prie max rezoliuciju
Zmogai, kaip suvokt toki reiskini? Gal yra imanoma atkapstyt koki config. faila kuriame galima but susimazint raiska nepaleidinejant zaidimo? Ir gal seip galit par. kokio mygtuko reikalauja tam pranesime pakeitus rezoliucijas,nes nifiga neina spet perskaityt kas jame par.? Gal pavyktu kaip bemaigant "uzsokt..." ir pasikeist man jas
Isanksto DIDELIS DEKUI VISIEM kurie turejot kantrybes skaityt ir gilintis i si mistini reiskini..!
ziurejau ka apie tai raso gamesforwindows tai pasake kad reikia susimest naujausius driverius savo vaizduskes (beto kokia pas tave yra) ir susimesti patcha turetu padeti