Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Sweiki wisus sju NEW YEAR! Lagas ziaurus ant GTA IV nors procas INTEL CORE 2 DUO CPU 2.40GHz 4GB RAM ir NVIDIA GEFORCE 8600 GS? Kas cia gali but? PADEKIT!!!!!!!
Pabandyk wiska low isirasyk driverius naujausius kaip sake zabello padaryk restarta nu ir turetu weikt nes man tjp pat ant seno pc buwo su san andreasu lagas unreal buwo
Man ir tas pats, tik pas mane toks žiaurus lagas kad net nustatymų neina pažiūrėt Žodžiu per tą cracką dabar iš viso nei žaist negaliu, gal kas galėtumėt į pm duot adresą veikiančio crack? Kad įdėjus jį nebūtų taip kad sukinėja į šonus vaizdą. Kad įsidėjus jį nereikėtų su jokiais serial vargt. Ir kad nereikėtų originalaus dvd dėt (aš jo net neturiu ) P.S. Šitam saite esantis crackas man neveikia (sukinėjasi vaizdas).
Jei tau reik kurios nors gta dalies, modo arba avataro - paprašyk manęs!
Va kaunas kzk radau (sorry adminas uz reklama betajs zmogui padedu) http://btjunkie.org/torrent/GTA-IV-CRACK-CAMERA-FIX-BEST-WORKS-FAST/395232bfc131da87520ae587599f20e27fb7fb4380ca
wa parasyta "Camera Fix" Nu pats neturiu gta iv draugas turi tai sake kad jam tas pats buwo tj snd pas jo nuejau imetem sita cracka wiskas nebesisukineja tj wat gal ir tau pades