Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Gal Kas Zinot Kokiu Sulietuvinimu? (tik nekiskit to GTA kaunas ir GTA LT mod v1.2 by marciuz kur niekas neisversta tik texsturos pakeistos) beto as galiu isversti teksta padaryt typo pardas senukai maxima ir pan tik kad kas garsa man igarsintu lt taj butu...
Pranešimai: 208 Vieta: Algonquin- Liberty City Įstojęs: 23.08.08
Parašyta 02-02-2009 20:29
Henrikasxxx parašė:
JacoL parašė:
GTA Kaunas v1.2
e nu paskaityk pirma posta iki galo gi prasiau to kaunas nekist
O gal tu pirma pasidomėk? Yra dvi GTA kauno versijos, v1.2 ir v1.1. V1.2 yra visokie tie topo centrai. Tad google pasinaudok prieš prieštaraudamas normaliai nuomonei.
e nu paskaityk pirma posta iki galo gi prasiau to kaunas nekist
O gal tu pirma pasidomėk? Yra dvi GTA kauno versijos, v1.2 ir v1.1. V1.2 yra visokie tie topo centrai. Tad google pasinaudok prieš prieštaraudamas normaliai nuomonei.
Nu wiskas baigiam gi beto abu as tos sh... esu loses bet nieko gero bent man ;D
Parašyta 26-06-2011 02:45
koltas parašė:
o butu fainai jei kas nors sukurtu geima apie konkretu gtta lt tipo lietuvos aplinka o ne vice city ir t.t.
jo kieta butu galima butu gta lost o i kokia klaipeda atvaziavus jau zinotum kas kur yra...
Tai beveik neįmanoma, geriau visų pirmiausia būtų jau išversti esamus GTA žaidimų titrus, po to gal viską su įgarsinimu padaryti, po to gal visokių mod'ų ir textūrų prikurti, bei pakeisti esamas parduotuves ir pan. Bet visą miestą sukurti... Tai čia tas galima sakyti, kad neįgivendinama.
Reikia paprasyti Rockstar ;DDDDDD Tegul apvaro Lietuva, isikuria joje ir Prasom, naujas albumas GTA Lietuva : GTA Kaunas(is rockstar) GTA Vilnius(taip pat is rockstar ;D) GTA Klaipeda ir t. t. ;D Bet neimanoma....