Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Isanksto Sorry Kad i Vice city rasau bet nera vice city stories nu krc einu prie reikalo tj wat: Zinau kad kzkjp eina vice city stories ant pc lost per toki langa tik kzk reikia turet gal kas zinot Ka? busiu labaj dekingas jei pasakysit
97.6% liko ir parsius vcs 6wal pajungiau o db jau beweik parsiunte ;D kzkd siunciau tj vors per para su puse parsiunte bet tada kzkd nepawyko pajungt neradau normalaus emuliatoriaus
Henrikasxxx parašė:
97.6% liko ir parsius vcs 6wal pajungiau o db jau beweik parsiunte ;D kzkd siunciau tj vors per para su puse parsiunte bet tada kzkd nepawyko pajungt neradau normalaus emuliatoriaus
Siaip kiek zinau PS2 emuletoriu sunku rast ir reik galingo pc, nu, bet jai pavyks paleist parasyk, turiu daug ps2 zaidu, reiks tada ir man isbandyt.
;D krc dejau ;D pas mane psp zaidimas niekaip su tais emuletoriais nepajjungiau paskui paskaiciau readme faila kzk rusiska ir uzkliuvo akis uz psp tada pasikveciau broli kad isverstu kas parasyta ir gawos kad jis psp o ne ps2 games ;(