Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Sveiki , Sukuriau sioki tokia modu nepavadinciau bet nieko stai readme failas ;D: Eik ...\Rockstar Games\Grand Theft Auto Vice City\data Ten Pakeisk handling.cfg
Demesio:
Pasidaryk Originalaus Failo Kopija (patarina)
Sitame Mode:
Ultra greitis (transporto) , Geriausiai driftui beto kai uzlepi ant faggio(arba ant betkurio kito motociklo)
Paspausk Num6 ir i prieki tada ilgai islaikysi iskeles "Piesta"
zabello parašė:
Geras modas seip ira tokie jau padaryti uzsienieciu bet saunu kad lietuviai kuria modus
Dekui beto kad uzsienieciai kzk maciau drift bet kzkjp pasirode neidomu tai niekad ir nesiunciau o db sakau reikia pabandyt gera greiti uzdet ;D nu paskui ziuriu kad nesas kai vazioji tai i readme irasiau kad drift ;D
Redaguotas Henrikasxxx 01-02-2009 19:51