Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Kokiu Zinot Gta Bugu? (Klaidu)
As tai viena netycia suzinojau turbut vienintelis ir zinau nes intike niekur neradau nu senaj ieskojau bet db gal yra nu cia ant vc (koks cia bugas nes reikia naudot chyta bet wistek) Kai tik ismetat zmogu is masinos (vairuotoja) spauskit ESC ir suveskit big bang tada Tommis Ilips I Susproguse Masina Ir Jus Galesite Vaziuoti Taciau Kai Tik Ilipsit I Masina Vel Spauskit Esc Ir Suveskit Aspirine Nes Kitaip Masina SProgs Antra Karta
P.S. Esc kad spetumet
Vargšės supynės Ką čia kalbu? Tikriausiai gražiai skridai? .
O štai mano: Nors gal čia ir ne bugas tačiau: kaip plauki su valtim ar laivu į vandenyną, niekada neatleidi greičio tai paskui gali variklis perkaist ir valtis boom Bet reik labai ilgai plaukt, kokias 5 min. mažiausiai (San Andreas).
Jei tau reik kurios nors gta dalies, modo arba avataro - paprašyk manęs!
Redaguotas krakys23 26-06-2011 02:54
henrikas sita as irgi buvau rades na su gta4 modingu prisigaudziau tiek bugu kad tuoj kursiu filmuka pvz pas mane kartais visas centrinis parkas permatomas ir kai vaziuoji matai praaja ir vandeni arba ferochi kai paspaudi gaza pameta ratus ir kyla aukstyn apie supynes ir as girdejau ir bandziau
Parašyta 05-04-2010 23:06
as irgi su supynemis bandziau, tai man tipo dar vieno miesto buwo neatrakine tai as i ta miesta nuskridau ir ant faru 6 zvaigzdutem uzsiroviau ir su masina kelisfarus nutrenkiau nu ir t.t.