Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Turiu šį žaidimą (crackas nors ir šššš, tačiau nors ir vaizdas sukinėjasi - vistiek bandau žaist). Tai va, kaip su mašina važiuot atbuliniu? Kaip išsikviest taxi per telefoną ir šeip gatvėje? Kokios taxi kainos? Apskritai būtų geriau kad jūs kaip ką daryt viską papasakotumėt
Pamatysi Taksa Spausk E Bet Kartajs Gali Nesustot ve dar kzjp eina keleivius ismest wa citata:
Kad išsikviestum taxi spausk E, bet jeigu taxi jau veža keleivį tai nestos, nebent užsidega sankryžoj raudona tada pribėgi išstūmi keleivius ir ramus važiuoji kur reikia
...The...
P.S. Dekuj Kaunas Uz Awatara ;D
Redaguotas Henrikasxxx 07-02-2009 17:23
Tuoj pabandysiu, o gal kas žino kodėl man neina vest kodų? Atsidarau telefoną ir ten yra tik multiplayer ir video editor, paspaudžiu dar sykį į viršų ir niekas neivyksta
Jei tau reik kurios nors gta dalies, modo arba avataro - paprašyk manęs!
zabello parašė:
vasdamas kodus negalesi pereiti kaikuriu misiju
Tai aš neišsaugosiu, tik ant pabandymo noriu
JacoL parašė:
Visas galės pereit, tik achievmentų begaus ant kai kurių.
Kaune,- spausk du kartus rodyklę į viršų ir turi atsirast tuščias langas telefone.
Neįsijungia
Redaguotas kaunas163 08-02-2009 13:06
paspausk du kartus rodykle i wirsu tada wesk koda ...
P.s. Paziurek cia ir foto yra http://www.topzone.lt/forumas/1578-grand-theft-auto-4-kodai-pc-gta-4-cheat-codes-iytai.html
Zabello sry uz reklama
Henrikasxxx parašė:
paspausk du kartus rodykle i wirsu tada wesk koda ...
P.s. Paziurek cia ir foto yra http://www.topzone.lt/forumas/1578-grand-theft-auto-4-kodai-pc-gta-4-cheat-codes-iytai.html
Zabello sry uz reklama
Sakau kad neįsijungia! Paspaudžiu vieną kartą į viršų - atsidaro telefonas (Meniu: multiplayer, video editor) O kaip paspaudžiu dar kartą - niekas neivyksta, neatsidaro tuščias langelis. Nesamonė kažkokia, bandžiau 100 kartų, bet nepavyko...
Aj nusipirkau originalą, tai dabar viskas veikia Kaip sustabdau taxi, tai kaip man į ją įlipt? Man rodo kad reik spaust F tačiau aš visada išmetu vairuotoją.... Ką spaust kad įlipčiau normaliai?
tai E ar bandiai o rodo f tai jauciu typo nori parodyti kaip reikia nupist masina o tu neiiskaitiai iki galo stopudowaj ;D Beto settingose paziurek gal bus
...The...
P.S. Dekuj Kaunas Uz Awatara ;D
Redaguotas Henrikasxxx 12-02-2009 19:02
Ė o gal kas žinot kodėl kaip išsikviečiu mediką, ir kaip jis atvažiuoja - manęs negydo? Pasako vėl apgaulingas pranešimas ir išvažiuoja Arba kaip padaryt kad tave išgydytų ta seselė kur prie kiekvienos ligoninės?
Henrikasxxx parašė:
Negalejai editint pirmo pranesimo ? DDDDDD Nu ok baigiu swaigt ir ejnu prie esmes tai wat nezinau ar cia tiesa ar ne bet wistek cituoju :
Ernuiz :
Lelius285 : Kaip Iskviesti medika kad jis tave pagydytu ?
Issitrauki Telefona Skambini 911 Atvaziuoja daktaras tada spaudi space bar(tarpas(ilgas)) ir jis tave pagydo
Tuoj išmėginsiu, o neredagavau seno, nes aš abiejuose parašiau ne po trumpą teksta, ir kiekviename skirtingos bėdos. Tai kad žmonėms nepridaryčiau papildomo skaitymo tiesiog abi problemas atskyriau vieną nuo kitos per skirtingas žinutes
EDIT: Neina.....
Redaguotas kaunas163 13-02-2009 17:45