Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Pastebjau Daug Kam Kas Nors Netaip weikia kaip reiketu nu tj wat pagaliau radau reikiama cracka taigi pries kurdamas tema help ar pan. patariu parsiusti sita cracka
"Razor 1911" galima is TRL(Torrent.lt) Nu jei nori pabandyk dar paieskot googlej
nu bet kiek skaiciau wisiem weikia wiskas normaliai drauguj tj buwo kad pradedawo vykdyt misija isijungdavo menu ir nejdavo jo isjungt nu sita irasem wiskas geraj
Tai žinoma Per mane ji daug ką apie žaidimus žino Dar jos buvusios bendradarbės dukrai reikėjo gta sa (aš turiu originalą, nu ir padariau kopiją ir daviau jai)... Tai va aš mamai išaiškinau kas yra gta 4
Jei tau reik kurios nors gta dalies, modo arba avataro - paprašyk manęs!
jaigu jums meta erorus tokius kaip RMN40 ar dar kita irasikit i google GTA IV (eroro kodas) eror ir jums ismes ka jis reiskia, o ne rasinekit forume nes del to gali but kaltas jusu PC one crack'as