Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Atsiprašau admine už reklamą, tačiau mane vis užknisa temos ir paprasti topicai, kuriuose vis žmonės klausinėja "Ar patems mano pc?". Taigi radau svetainę kurioje galima patiem pažiūrėti. Ji automatiškai patikrina kokia pas jus sistema ir ją palygina su tais nustatymais kurių reik... Ir dar apačioje parodo kokios dalys pas jus per silpnos (jai rodo kad pas jus nepatrauks) http://www.yougamers.com/gameometer/10296/
Man tai rodo kad nepatemtų:
Pas mane ant minimum per silpna Display Card
O ant Recommended Display card ir Processor
Bet pas mane patraukia, tik užlagina pc kaip kas nors į skypę parašo
Jei tau reik kurios nors gta dalies, modo arba avataro - paprašyk manęs!
Redaguotas kaunas163 12-02-2009 16:39
Nu sakau man ir rodo kad turėtų neveikt, nu bet veikia, nors ir labai lagina Be to pas mane display card nors ir per silpna, bet toje svetainėje ant jos rodo tik geltoną !, o ant procesoriau raudoną X. Tai va man žaidimo metu nelagintų jei atnaujinčiau display card, o jei noriu žaist ant maximalių - man reik naujo procesoriaus
Redaguotas kaunas163 12-02-2009 18:26
kaunas163 parašė:
Čia patikrina jūsų sistemą su ta kurios reik, aš nesakau kad čia 100 proc. viską teisingai susako ČIA TIK PALYGINA, o juk visada iš tikro būna kitaip
Juk Niekas Taves Ir Nekaltina Kad Tu Taip Sakiai DDD
P.S. ... visada ...
kaunas163 parašė:
Čia patikrina jūsų sistemą su ta kurios reik, aš nesakau kad čia 100 proc. viską teisingai susako ČIA TIK PALYGINA, o juk visada iš tikro būna kitaip
Juk Niekas Taves Ir Nekaltina Kad Tu Taip Sakiai DDD
P.S. ... visada ...
Nesvarbu, bent pasiaiškinau