Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Per ką bandai ištrint? Nors nelabai yra skirtumas... Aš tai jei nepavyksta per "My computer" arba tą "Uninstall" kur randasi žaidimo direktorijoj - paprasčiausiai iš kart metu į šiukšledėžę
Jei tau reik kurios nors gta dalies, modo arba avataro - paprašyk manęs!
swaiki gta miegejai galyt pagalbos? jungiu GTA4 krauna ir poto meta man syta dalika: Please re-install DirectX and/or install the latest video card driver. bandziau ir driveri instalot ir mazynt wiska bet wistiek jam truksta kasko ka galima butu padaryt,bet rimtai is anksto aciu uz pagalba
blin praso pakwietima kad uzsiregistruociau ir cia mano kompo parametrai pas mane notebook:Windows Vista® Home Premium,
Procesorius Intel® Core™ 2 Duo Processor P8400 (2,26GHz, 1066MHz, 3M
Sistemos atmintis 3GB (DDR2 / 1GB x 1 + 2GB x 1)
Grafinė atmintis nVIDIA GeForce Go 9200M GS (Išorinė grafika)
Grafinis procesorius 256MB gDDR2 (Išorinė grafika)
uzinstalinau kita gta 4 man normalai jungiasi bet kada pradedi zaist tai wisiskai neaiskei rodo man as wiska kad minimum statau wistiek tas pats rodo kame gali but problema?