Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Palyginus su senomis GTA serijos dalimis, GTA IV labai išaugo. O butent žmonių dialogai, pagaliau žaidime rusai kalbą rusiškai be akcento ir ne gana to, jie keikiasį rusiškai. Na o dabar apie visus punktus plačiau:
1. Nežinau kam iš GTA kūrėjo atėjo į galvą padaryti tai, tačiau paimam ginklą ir taikome į sedentį mašinoje žmogų. Ką jis padarys? Turbūt manote kad išlips ir pabegs, arba bandys jus pervažioti ir pabėgti, bet, yra ir trečias variantas, žmogus už vairo truputi trukčioją ir prarandą samonę, o ne, jis mirę nuo infarkto.
2. Taip ir norisi pasakyti, ieškomas 3D dizaineris sukūrti žaidime siukšlės kurias pastebes tik 1% žaidejų. Ir ištikruju, ar kas nors bandę pervažiuoti šiukšlės maišą? Kiek jame galima rasti: ir butelius ir nuotraukas, ir netgi rūbus Bandykit laime, gal rasite kostiumą.
3. Pagrindinis herojus Niko išties pavyko. Jis tikrai gyvas kaip personažas, ar kas nors žiūrėjo į jo reakciją, kai jį kažkas pastumdo, jis arba paliūdės ji žvilgsniu, arba pasius kuo toliau Iš ties jo mimikos, frazės sukelia man tikrą džiaugsmą, nežinau kaip jums.
4. Transportas. Nu pagaliau, GTA žaidime normalus eismas. Pestieji nebegą po ratais, niekas tau nesiriežią į užpakalį kai sustoji šviesafore. o Pabandyktie pastatyti mašina viduri kelio, ir kas? Po 1-2 min jie bandys ją apvažioti, bet labai atsargiai. Pagaliau žaidime yra kamščių, ypač tiltuose ir tam tikra paros metų (rytais ir vakarais).
5. Policija. Na policininkai ir šioje dalyje nelabai šmaikštus, tačiau buvo atvėjis, kai visu greičiu įlekiau į parką ir partrnekiau žmogų, kažaks iš minios pakviete policininką. Na aš buvau mašinoje o jis ne, pradėjau greitai varyt iš ten, pasuku pėlę atgal ir matau, kaip policininkas “vogia” paprasto piliečio mašiną, kad pagautu manę.
6. Visi žino kaip įlipti/įšlipti iš mašinos. Kai lipam. girdim iš tolo radijos muziką ir šviečiančius žibintus. Tačiau ar žinojote, kad galima išlipti iš mašinos, išjungti varyklį ir uždaryti mašiną? Tam reikia tik laikyti tą mygtuką, kuris pas jus yra užbindintas lipti/išlipti iš mašinos. Pamenate senose GTA dalyse, atvarote į misiją su kokia nors mašiną, o po filmuko mašinos neliko tai va, uždarom mašiną, ir mašina liko vietoje.
7. Kiek kartu jus bandet praeiti vieną ar kitą misiją kartų? Man buvo kad vieną maisiją teko daryti 6 kartus. Tačiau kas kart gidėjau naujus personažų dialogus. Štai…
Palyginus su senomis GTA serijos dalimis, GTA IV labai išaugo. O butent žmonių dialogai, pagaliau žaidime rusai kalbą rusiškai be akcento ir ne gana to, jie keikiasį rusiškai. Na o dabar apie visus punktus plačiau:
Paryškinau dvi raides
u - ū
į - i
Jei tau reik kurios nors gta dalies, modo arba avataro - paprašyk manęs!
Autorius
RE: 10 punktų kurie parodo kodėl vertą žaisti GTA IV
cia geri punktai labai dekui. bet policija tikrai yra smaiksti.daugelis ju stori ir kas smagiausia pameginkit atsitrenkti i ju masina ar prie ju nutrenkti zomgu tuoj per masinos garsiakalbi pasigirs tokia fraze kaip: "now you really pis me off" ar pan. na o polcininku ragdollas yra labai juokingas ypac storu.
ps.dekui uz punkta kaip isjungti masinos varikli
Autorius
RE: 10 punktų kurie parodo kodėl vertą žaisti GTA IV
Taip, jie tai pavaro Užsirauk ant kokio žmogaus kad mentas nepamatytų, tada kai tas žmogus puls tave nubėg prie mento ir niekam nieko nedaryk, leisk jam kad jis tave muštų, mentas kai pamatys išsitrauks ginklą ir lieps tam rankas iškelt, po kiek laiko atvarys mentų mašina ir mentas jį įsodins jį į mašiną, ir išvažiuos
Jei tau reik kurios nors gta dalies, modo arba avataro - paprašyk manęs!