Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Kaip tik dėl šios priežasties pradėjau žaist ne nuo gta 3 o nuo gta vice city
Vice city - atsisiunčiau.
San andreas - pirkau originalą
4 - pirkau originalą
Jei tau reik kurios nors gta dalies, modo arba avataro - paprašyk manęs!
Redaguotas kaunas163 25-02-2009 16:29
zinokit as ir perejes bet ilgai netrukau iveikiau misijas telefonines vykdziau pagrindines vykdziau beje jei kam reikia misijos pasleptos prie J garazo portlande na netoli autobusu stoties ten kur hot dogs gaminami yra uzsleptos kelios misijos jos nesunkios tai papildomas zaidimas jei kam reikia ir kas nebijo buti susaudytam jei perejo visa zaidima
Parašyta 04-02-2010 18:04
Aš kažkada senai, senai, dar kai pirmą karą žaidžiau atsimenu buvau užstrigęs ant vienos misijos, Staunton saloje, kur reikėjo ant stogo nužudyti Kenji, vis nežinodavau ką daryt, vėliau kažkada sugalvojau vėl GTA 3 pereit ir iš pirmo karto perėjau, bet neišsaugojau žaidimo, tai po to nežinau, bet niekaip nebeišėjo pereit vėl tos misijos, gal tik iš kokio dešimto karto perėjau, vis užsidegdavo mano Cruiser'is. P.S. misijos pavadinimas: Waka - gashira wipeout (D raidė). Po šios ir dar vienos misijos atsirakina paskutinysis rajonas.
Vėliau, jau visą žaidimą perėjau tik niekaip nebeišėjo su greitąją pereit, nes visur sušaudydavo gaujos mane, tiek per google, tiek ir YouTube'je prisirinkau informacijos, ir paaiškėjo, kad niekiap nebeišeina be "cheat'ų" pereit, pasirodo tas greitosios misijas reikėjo pačioje žaidimo pradžioje daryti, nes vėliau beveik nebeįmanoma, tai ką gi, regis, teks dar syki viską eiti nuo pradžių, kad galiausiai pasiekti tą absoliutų 100% pilną viso žaidimo perėjimą.