Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Gerai jaigu nuzudau Derrick as pabegsiu nuo policijos kada tik panoresiu, o jaigu nuzudau Francis as gausiu dvi naujas uzduotis is Derric. Buvo labai sunku apsispresti visa laika zadziau su kodais taigi nuo policijos galejau pabegti neturedamas daug vargo, bet nusprendziau nenaudoti cheat’u,
todel nukaliau Derric ir likau tuo patenkintas. Aisku buvau uzseivines zaidima pries ta misi kita karta nusoviau ir Francis
Parašyta 26-06-2009 16:50
Bet tai kai visa kitą jau esi perėjęs. Pvz. man tai su Derric buvo jau 100 procentų, o su Francis tik 66... Todėl aš jaučiu, kad geriau pasirinkti nužudyti Francis
Parašyta 26-06-2009 16:53
As pastebejau toki dalyka kad jie abudu yra netoli vienas kito o jaigu pabandzius nusauti juos abu is pvz bazukos ? ar tada bus mision failed ? ar gausiu nauju uzduociu ir pabegsiu nuo policijos ?
P.S pirma karta nuzudziau Francis kad gauciau nauju uzduociu
as tai pirma karta kai ejau zaidima tai nukaliau franci ir buwo 2,3 zvaigzdutes ar 4 gerai nzn tai va nukaliau pirma karta franci ir tas derick dave liktais name ar nedave gerai nzn arba maisau su kitu bet liktais kad dave ir dar kelias misijas o kai ejau zaidima 2 karta nukaliau dericka ir francis dave pabegima nuo mentu tai va kai isejau grinai visas misijas visas (isskyrus tuos zmogeliukus mazus) isejau ir norejau pabegt nuo mentu o buvau kelias zvaigzdes pasidares ir norejau paskambint franciui tai nueinu ir phonebook ir ziuriu is vis nera phonebook`e to francio.