Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Tai ilgai lauktas editorius, kuris sugeba daugiau. Kolkas tai beta versija, reiškia jog kuriant map reikia kuo dažniau jį išsaugot. Jame yra tokios funkcijos, kurios stipriai padeda kuriant serverį, ypač naujokams. Parinkus atitinkamus atributus, kaip oras, laikas ir kt. jis sukuria meta failą. Taip pat iškart sukuria resource (gamemode) jūsų nurodytu išsaugojimo pavadinimu. Jums tereikia pasiredaguoti mtaserver.conf jo gale įrašius pavadinimą, kuriuo išsaugojot kurtą map.
Dabar įsijungus serverį (MTA server.exe) jūsų map bus paleistas kartu su juo.
Taip pat map galima įsikelti kitą kartą pasileidus editorių, ir kurti toliau.
Objektų sąrašas dabar yra papildytas, kartu su naujomis kategorijomis.
Paspaudus F, kad atsirastų pelė ir pamygus Undo/Redo mygtukus galima atstatyti žalą, kurią galbūt netyčia padarėte.
Paspaudus 2x ant sukurto objekto, galite keisti jo atributus, kaip x,y,z pozicija, jo modelis; jeigu tai mašina, galima pridėt įvairių patobulinimų.
Taip pat yra funkcija pašaliniams objektams paslėpti, tuomet galite tiksliai orientuotis su pasirinktu objektu.
Ankstesnėje versijoje pastačius kiaurą objektą, neišeidavo jo pasirinkt iš naujo. Naujajame editoriuje galima pasmygt E, tuomet pelės apvadas pasikeičia, leidžiantis judinti ir kiaurus objektus.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kaip įsirašyti Map Editor 1.0 beta?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kadangi MTA 1.0 dar nepasirodė, ir tai yra ME 1.0 beta versija, reikia šiek tiek pavargti:
1) Reikia turėti naujausią MTA SA 1.0 nightly (beta) - http://nightly.mtasa.com/ (viršutinis, naujausias)
3) Map Editor 1.0 ir kiti 'resources' - http://code.google.com/p/multitheftauto-resources/downloads/list (viršutinis, naujausias) Juos turėtumėt sukelti į MTA San Andreas\server\mods\deathmatch\resources aplankalą. Jei paleidus Map Editor įsijungia tik juodas langas, vadinasi šį punktą padarėte blogai.
mane asmeniškai biesina tokie jūsų forumo nariai,
nukopina viską iš mūsų forumu, ir deda čia be jokių atsiklausimų - gėda.
o administracijai nerūpi, kaip matau...