Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
2. Viršuje spaudi "File" ir tada "Open". Arba gali naudoti klavišų derinį "Ctrl + L"
3. Susirandi "gta3.img" failą, kuris yra "data" aplanke (jeigu ne "data" tai kažkuriame kitame, tiksliai neatsimenu)
4. Spaudi "Edit" ir "Find" arba naudok F2 mygtuką.
5. Įrašyk modo pavadinimą su dff galūne, pavyzdžiui bullet.dff
6. Susiradus tą eilutę ant jos paspausk dešinį mygtuką ir spausk "delete". Tai reikia daryt jei tavo modas užima daugiau nei tikrasis. Jei mažiau arba lygiai gali spaust "replace"
7. Jei spaudei "delete" dabar tau reikia įkelt savo modą: viršuje spausk "commands" tada "add" ir susirandi savo modą (dff failą).
O jei spaudei "replace" tada jau viskas tvarkoje
8. Kai pabaigei kelti dff failą (čia tavo 3D mašinos vaizdas) dabar reikia įkelti txd failą (mašinos spalvos). Jei pirmiau kelsi txd failą gali sugadinti žaidimą.
9. Kelk txd failą ta pačia tvarka kaip ir dff failą.
10. Viskas dabar reikia išbandyti tą modą žaidime. Modinti per IMG Tool nėra patogu, patarčiau naudot SAMI (San Andreas Mod Installer).
Jei tau reik kurios nors gta dalies, modo arba avataro - paprašyk manęs!