Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
radau gta4 faktuose sias pastraipas:
Atsiras naujų kameros pozicijų, įskaitant vaizdą iš automobilio vidaus. Automobilių veidrodėliai nuo šiol rodys tikrą atspindintį vaizdą.
Taip pat, turėsite galimybę susikrauti savo daiktus į automobilį.
nors esu perejas zaidima tokiu dalyku nemaciau. ar taip galima padaryti? ar kaip visada konsole gavo sias galimybes o pc ne? ar apskritai to nera?
PC turi geresne grafika negu x box ar PlayStation o apie tuos dalykus kur parasei, tai cia buvo rasyta pries GTA IV isleidima todel buvo manoma ir sklande tokie gandai kad taip bus
na cia is esmes labiausiai kenkia greitas internetas nes del jo visi siuncias nelegalias versjas. bet ir labai nervina faktas jog anglu kalba zaidimas kainuoja 150lt o rusu 70lt o zaidimas rusu kalba (bent jau man) atima puse malonumo...