Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Siųstis yra nelegalu ir už tai policija turi pilną teisę tave nubausti. Siųstis tokius žaidimus dažniausiai galima iš uždarų svetainių, tokių kaip LM ar TRL. Net jei tu ir atsisiųstum vargu ar tau pavyktų nulaužti gta 4 apsaugą nuo kopijavimo, reiktų gauti dar nenaudojamą cd key, o jo praktiškai neįmanoma gauti, nebent susirastum failą kuris reikalauja jo ir jį nulaužtum. Paskui dar būtų viena apsauga kuri reikalauja įdėto originalaus disko, ją galima nulaužti su crackais, tačiau yra viena bėda, crackai blogai veikia ant šio žaidimo, jie tiesiog sukinėja vaizdą iš vieno kampo į kitą ir tai nėra labai patogu žaisti, tik nervų gadinimas.
Tai va geriausias būdas yra tiesiog jį nusipirkti
Jei tau reik kurios nors gta dalies, modo arba avataro - paprašyk manęs!
kaunas163 parašė:
Siųstis yra nelegalu ir už tai policija turi pilną teisę tave nubausti. Siųstis tokius žaidimus dažniausiai galima iš uždarų svetainių, tokių kaip LM ar TRL. Net jei tu ir atsisiųstum vargu ar tau pavyktų nulaužti gta 4 apsaugą nuo kopijavimo, reiktų gauti dar nenaudojamą cd key, o jo praktiškai neįmanoma gauti, nebent susirastum failą kuris reikalauja jo ir jį nulaužtum. Paskui dar būtų viena apsauga kuri reikalauja įdėto originalaus disko, ją galima nulaužti su crackais, tačiau yra viena bėda, crackai blogai veikia ant šio žaidimo, jie tiesiog sukinėja vaizdą iš vieno kampo į kitą ir tai nėra labai patogu žaisti, tik nervų gadinimas.
Tai va geriausias būdas yra tiesiog jį nusipirkti
Atsimerk ;] cia ne gta 4 cia iv-mp kaip sa-mp jis yra dar kuriamas ir jis NEMOKAMAS