Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Gal kas zinot kas cia per daiktas? ant ko jis kabinamas? kur jy galima rast per gta sa? http://i27.tinypic.com/243s2t3.png jei kas zinot parasykit man i pm, dar noreciau paklaust, tarp ginklu maciau riedlente gal kas zino is kur ja gaut? busiu labai dekingas jei parasysit
Noreciau but toks kaip jis ,tai yra mano svajone kuri su didelem pastangom gali issipildyti
Gal isrikruju modas bet negali but nes cia SA-MP o per ji modu nesiuncia is servo tai tik gali MTA tai turbut sis objektas yra paciame san andres'e as taip manau
ai tiesa gal kas zinot gera progream su kuria ip galima psikeist? 1 keciausi bet ban zdejo ant mano tikrojo ip, o poto banziau prisijunkt prie gta servo tai nejo nors ir pasikeiciau
Noreciau but toks kaip jis ,tai yra mano svajone kuri su didelem pastangom gali issipildyti
ne as noriu pasikeist savo ip, supranti as losiau samp sitame serveyje ir gavau ban, tai noriu pasikeist savo ip ir eit toliau lost... , bet nezinau geros programos su kure eitu, turiu 1 bet neveikia kazko
Redaguotas Baidaristas 14-08-2009 00:14
paprasik savo interneto tekejo kad pakeistu IP pasakyk kad esi uzbanintas daugelyje tinklapiu ir ne del tavo kaltes arba naudok proxy bet veikianti gausi tik nusipirkes
Parašyta 29-08-2009 01:23
tai yra masina kuri ideta i sa bet mape jos niekur nera taip pat kaip ir f.b.i. truck ir policijos tanko saudanco vandeniu (nezinau kam rockstar juos padare)