Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Simple eini i http://sa-mp.com/download.php siuntiesi SA-MP 0.2X u1 Client instalini i GTA folderi poto start meniu atsiranda San Andreas Multiplayer pasileidi ji apacioje kairejeme kampe paspaudi internet ir renkesi serva spaudi du kartus ant servo isoka lentele spaudi connect ir viskas
kazkaip man neuzkrauna rodo ''Vinewood'' ir raso connecting to.. [kazkokie skaiciai] ir taip visalaik neuzkrauna netgi kazkokiam buvau lietuvos tikras gyvenimas
Beje, ten kur pasirenku internet nera jokiu ten tu kambariu ar servu ka as zinau kas ten yra isviso beveik visi pilki pasirinkimai buna