Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Ką gi,kuriasi naujas projektas,jis yra dar tik kūrimo stadijoje. Ką mes pažadame jums? Unikalumą,gerą scriptą,patogų forumą,gerą administraciją ir užtikrintą RP lygį. Šis projektas buvo pradėtas kurti kadangi nėra pastovaus projekto (Išskyrus MG:RP),mes bandysime išsiskirti unikalumų. Serveryje matysite tokius dalykus,kokių nematėte kituose serveriuose.
Veiksmas vyks Los Barancas/Fort Carson miestuose,mes bandysime juos tikrai gerai "sumapinti" ir užtikrinti gerą RP lygį. Mūsų serveryje į lyderių pozicijas patenka tik geriausi,kadangi patys žmonės atlieka balsavimą. Taip pat šiuo metų renkami 2 Vyr.Administratoriai ir 1 moderatorius. 2009-12-28 būs nupirktas domenas - www.origin-rp.lt,vėliau ir VPS,bandysime paleisti kuo greičiau,bet mes neskubame,kadangi norime geros kokybės serverio. Kuris nebūtų savaitinis. Ką gi,tikiuosi žaisite jame,sėkmės .