Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Sveiki, kadangi jau ilga laika nerengiami Lietuvoje jokie turnyrai, skubu paskelbti registracija i viena, su prizu: .info arba .eu domenas.
Tikimes sulaukti didelio jusu demesio.
Turnyro registracija skelbiame jau dabar, o uzdarysime kai susirinks 8 Lietuvos komandos. Turnyras vyks 2 minusu sistema, tai reiskia komandos tures 2 sansus kovoti del pirmos vietos. Kovos vyks AAD tipu ( 4 AAD roundai ir 1 TDM/Arena )
Norint dalyvauti turnyre, komandu lyderiams teks uzpildyti www.LSAL.tk forume esancia anketa.
Tai pat ieskome saziningu ir neutraliu teiseju, kurie noretu prisidet prie musu projekto. Del daugiau informacijos rasykite i skype: OWN_Thug
Sekmes dalyviams