Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Padekit pradejo mesti error per GTA IV. Isirasiau nauja patch 1.2 viskas veike. Paskui po kiek laiko bandau eit zaist vel ir error.
Stai foto:
O gal gali buti taip. Zaidziau tada pirma karta ir man pradejo vaizdas suktis galvojau blogas crack tada ikeliau kita ir nebeveike. Gal netinka crack? Galbut senos versijos crackas. Jeigu taip kur gauti gera?
EDIT: Viskas jau veikia
Redaguotas Dowex 20-12-2009 20:01
As ikeliu save rodo, kad ikelta viskas kaj bandau load raso: Load Failed Check Hard Drive. Ir be to koki directx geriausia naudot, kad kuo mazesnis lagg butu?
Redaguotas Dowex 22-12-2009 16:38
dowex su error nezinau bet save game ziurint pas tave kokie windows.Xp windows nezinau o vistoj tai turetu butocuments and settings>[user]>AppData>Local>Rockstargames>GTAIV>savegames ir ten sumeti failus tas pats ir Win7. Del save game gali kilt problemu nes rockstar bando atpratinti zaidejus nuo save game atsisiusintimo. Savrbiausia rast AppData nes ji gali but pasleta...
Taj as ten ikeliu viska. Kaj darau load rodo kad tas save yra ir misijos pavadinima raso, bet kaj jau bandau paleist ta save raso check your hard drive
H:\Documents and Settings\Dowe\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames\user_e00000e99d770403
Cia viskas ikelta
Redaguotas Dowex 23-12-2009 16:33