Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Atsitiko man tokia beda,isirasiau gta 4 mazdaug ant puses grafikos nustacius lago nera,bet paspaudus kurinors klavisa uzlagina labai trumpai kokias puse sec.bet kai pradedi vaziuot su masina ir spaudineji klavisus tai tikrai uzknisa :/ P.S pas mane Win 7,Ir rasykit kas tikrai zinot kas cia gali but,arba kam jau taip yra nutike,aciu.
ne ne del to nes gi sakau ant XP windows nelagino ant puses grafikos kazkur,tik dabar kai isirasiau win 7 seip nelagina,bet jei paspaudi kokinors klavisa kazkaip sutrukcioja ;/ o kai spaudai daug klavisu tai patikek kai nervina...