Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Daug kas kalba jog LRG atsibodes ir visa kita, tačiau jis beveik nieko nesiskiria nuo kitų GRP pobudžio žaidimų. Taigi noriu pristatyti mano komandos darbą , kurį galite rasti IP : 82.135.228.43:7777 arba saitu : www.lrg.hq.lt . Nuo LRG 5.9 modo jau atsiplešėme ir tobuliname pagal žmonių norus Kantrybės tūrime, laiko skiriame taip pat pakankamai. Suprantu žmonių dar ne rojus, tačiau su laiku manau išpopuliarėsime (tik reikia kantrybės ir gerų norų )
Dėkoju iš anksto kas suprato ir pasirinko mus , mes jūsų nenuvilsime !
Šiek tiek kas naujo idėtą:
1. Darbai su direktoriais: apsauga(su pakankamai komandų), Helikopterininkai(principas panašus i mėdikų), ARAS (PD), GUN Dileriai.
Darbai be direktoriaus: UAB Senukai, Kunigas.
2. Paderinti darbų skinai(negalūtinai), taip pat mašinos ir jų spalvos.
3. Idėta furistam ir dileriam GPS sistema, kuri padeda geriau orentuotis kur krauti, iskrauti, paimti krovinius.
4. VIP sitema su pakankamai komandų ir gėrybių, taip pa vip zona.
5. Daauuuguma komandu perkelta ant GUI.
6. Parduotuvė (joje perkam telefona, papildymus, maistą ir visa kitą).
7. Pakeista namu sistema. P.S. dadėta namų komandų. Namuose idėta komanda /maistas (nusiperki is parduotuves maisto ir namuose ji suvalgai , padidėja hp).
8. Auto VM.
Ir dar daug smulkių (galbūt ir didelių) atnaujinimų, kurių net pats nebeprisimenu Tiesiog užsuk ir galbūt tau tai patiks