Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Pagaliau atidarytas mano serveris.
Serveris buvo pradėtas kurti 2010 01 21~25.
Dabar šiek tiek apie serverio modifikaciją.
Serveris yra Free-Roam tipo.
Serveryje yra:
-Darbai
-Lenktynės
-Drag
-Stunt, jump, drift zonų.
-PVP
-DM
-Maratonas
-Namai
-Ir daug ko kitko.
Dabar šiek pakalbėsiu:
Serveryje yra 4 darbai, tai yra policininkas, mafijozas, furistas (<10LVL),taksistas. Furistas tik nuo 10 LvL nes su juo gali užsidirbti tikrai labai daug pinigų pervežiodamas krovinius. Serveryje yra Stunt (4 zonos) jumpai (8 zonos), drifto(5 zonos). Kodėl tiek mažai zonų? nes tikrai jų užtenka, vien viename stunt zonoje yra apie 1,5 objektų ir daugiau. Serveryje gali iškviesti žaidėją į dvikovą naudodamas komandą: /pvp [playerid]. Jei jį nugalėsi gausi XP ir pinigų. Taip pat kaip ir kiekviename Free-Roam serveryje yra Death-Match zona, į ją gali nuvykti parašes /dm. Dalyvaudamas DM zonoje tu gausi daugiau pinigų bei EXP nei šaudydamas kitur. serveryje taip pat yra HITMAN komanda, anau visi žino kaip ją naudoti.
Stengiaus kuo trumpiau papasakoti apie serverį kadangi jūs nelabai mėgstate ilgai skaityti.
Trumpai, kodėl verta keltis didesnį lygį:
Jūs galėsite skraidyti naikintuvais ir važinėtis tankais. galėsite nusipirkti namą bei gauti nemokamai VIP, ir taip toliau.
Tad tikrai serveryje nenuobodžiausite, rasite užsimėmimą ir bus dėl ko keltis levelį.
Asteris parašė:
Siūlau aš tau mesti visa šitą GRP/LRG ar panašiai reikalą,bei pereiti į aukštesnį lygį - RolePlay.
Čia ne lygis, čia modifikacijos kategorija, mane traukia free-roam pobudzio serveriai, o RolePla, tu paziurek, visas lietuvos sa-mp isdraskytas vien nuo GRP, slykstu ir ziuret.