Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Noreciau ar kasnors zaidzia GTA IV su windows 7 nes as kazkada buvau pries puse metu isirases pas mane windows 7 ir labai smarkiai strigo strigo zaidimas. kompas tikrai geras turi laisvai vilkti 4branduoliai 4GB ram 1gb vaizduskei bandziau ir blogiausia grafika nu zodziu viska isbandziau tai as galvoju pirkti GTA IV ant pc kad galeciau isisaugot tai pasakykit dabar ar kasnors zaidziat gta IV ant windows 7 be problemu.
androidaz parašė:
Noreciau ar kasnors zaidzia GTA IV su windows 7 nes as kazkada buvau pries puse metu isirases pas mane windows 7 ir labai smarkiai strigo strigo zaidimas. kompas tikrai geras turi laisvai vilkti 4branduoliai 4GB ram 1gb vaizduskei bandziau ir blogiausia grafika nu zodziu viska isbandziau tai as galvoju pirkti GTA IV ant pc kad galeciau isisaugot tai pasakykit dabar ar kasnors zaidziat gta IV ant windows 7 be problemu.
Su win7 veikia be problemu ir tikrai geriau paves nei xp ar vista gali problema arba kad labai mazai vietos kietam diske arba procesorius arba piratine versija.
Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City the best
As losiau ant win7 tik su dviem branduoliais ir buvo piratke ir gerai veike. Tik teko per msconfig lentele nuimt varnale nuo windows key logger ar windows key capture atrodo ir tada veike be jokiu striginejimu.