Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Sveiki visi žmonės.Turiu pranešti gera žinia kurie žaidžia roleplay pasaulyje ar kas pradės žaisti ar kas nori žaisti roleplay.Naujiena yra tikrai gerą , ir noriu iškarto parašyti kad atsidaro/grįžta naujas ir senas projektas.Jo svetaine ir serverio adresą sužinosite , pamatysite truputį apačioje.Serveris gyvavo ir ankščiau bet užsidarė dėl kažkokių priežasčių kur tikrai nežinau.Pas jį buvo nei daug, nei mažai žaidėjų (40 ar daugiau).Bet nusprendė savininkas vėl atidaryti su didelių pokyčiu ir tikrai žiūrės ir prižiūrės serverį.Šitame serverį yra puiki administracija , nuostabi , padeda visados.Na ateisite ir pamatysite kitas naujienas mūsų internetiniai svetainei.Tai tiek šiam kartui.
Serverio IP: Serveris ruošiamas paleidimui ir daroma atnaujinimų.
Sa:mp projekto svetainė: http://www.v-rp.lt
Taigi greitu metų bus ir serveris paleistas , kviečiami visi , ateikite.
Redaguotas povilaslt2 06-05-2011 23:34