Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Sveiki. Padariau nauja head'erį . Paspaukit ant linko, pažiūrėkit ir įvertinkit iki 10 balų ;] http://desmond.imageshack.us/Himg405/scaled.php?server=405&filename=logogta.png&res=medium
Ir dar gal praverstų mano pagalba. Su hp dirbu 4~5 metus. Patariu į web įdėti šias modifikacijas:
1. Reputacijos mod'as.
2. Ant header'io, ta vartotojo info nelabai matosi . Gal ant header'io uždėkite toj vietoj juodą stačiakampį, ir tekstas geriau matysis ;]. Jei reiktu mano paslaugų, su mielu noru padėsiu .
Parašyta 24-06-2011 04:00
Neblogai, bet fonas ir išmatavimai netinka, nes matai, dar ir prasitęsia dešinėj pusėj, ties vartotojo meniu, taip pat kodėl išskirta būtent LBC, o ne paprastas GTA 3 ir kodėl VC, o ne VSC? Banner'io fonas galėtu būti toks pat pilkas kaip ir background'o, ir galėtu būti iš poros GTA wallpaper'ių. Ir dar tie užrašai, juk jų neis paspaust... Šiaip pradžiai deja silpnas 6.
O dėl pagalbos tai labai smagu, kaip tik mums ir reikia aktyvių žmonių, kurie galėtų padėti plėsti tinklapį .