Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Parašyta 07-08-2011 16:59
Noriu žaidimą pereiti 100%, kažkada jau buvau visas misijas perėjas (73), tada dariau papildomas misijas ir nebeišėjo su greitąją įvykdyt, nes antrame mieste Kolumbiečiai sušaudydavo mano greitąją, tad nusprendžiau viską iš naujo pereiti, galima sakyti vien dėl greitosios, kad ją galėčiau pačioj pradžioj padaryti, ėjau visas misijas, net ir žemėlapyje kur nebuvo pažymėta Marty Chonks misijas, bet dabar pabaigus storyline'o misijas rašo, kad jų tėra pereita tik 68/73, tai kur man dingo dar 5 misijos? Niekas nežinot? Bandžiau telefonus dar kiekvienam mieste (nes tik jie ir teliko), bet tos misijos yra pasikartojančios lenktynės, už kurias vėl perėjus nepridedama prie to 68 skaičiaus... P.S. Pirmą kartą kai viską buvau perėjęs irgi buvo iš to pačio CD. Tai gal žinot kas nors kas čia per reikalas? Ir ar įmanoma kaip nors viską sutvarkyt? Nes trečią kart vėl visko pereidinėt nelabai norėtųsi...