Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Atsidarė naujas bei visiškai unikalus GTA:San Andreas multiplayer serveris - reallife.lt. Šiuo metu serveris veikia su daugybe galimybių kurios serveryje užims Jūsų laiką ir leis patirti žaidimo kokybę.
Kad sužinoti serverio galimybes reikia pačiam aplankti serverį, tai tiesiog neįmanoma aprašyti viso serverio tokiame pristatymo pranešime, todėl kviečiame užsukti į šį ip adresą: reallife.lt:7777 arba tiesiog reallife.lt.
Tuo tarpu svetainė veikia tik BETA versijoje ir joje daug funkcijų nerasite. Kadangi svetainės apžiūrėti negalite - reikia registruotos sąskaitos serveryje pažiūrėkite į vieną iš
Žinoma ateityje nusimato kur kas didesnės galimybės nei dabar. Jau įpusėta su transporto pirkimu per svetainę, internetinis bankas - žaidėjai galės persiūsti pinigus per reallife.lt svetainę, biznio valdymas bei dar daugiau, bet kolkas siūlome tai kas yra.
Kaip skaitėte visko išvardinti tai aš bent šiek tiek
Serveryje rasite labai įdomią vm reikės išlaikyti teorija poto važiavimą
Serveryje nėra direktorių ,bet yra darbo birža ,kad jums būtų geriau
[/color][/b][b][color=#40BF00]Serveryje galėsite nusipirkti jachta,lėktuvą ,motociklą,mašiną ir ne vien o 3 arba 4
Jei nusipirksite mašiną reikės išsiimti numerius.
Jums serveryje nenusibos žaisti ,nes aš net pusės neišvardinau Na mes turime plačią ateitį. Na iki susitikimo serveryje P.S žinoma jei ateisit.
NEPAMIRŠKITE MŪSŲ IP:reallife.lt:7777[/color]
Redaguotas Mantis123123 11-09-2011 00:40