Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Pristatau jums, naują SA-MP serverį pavadinimu TKG.LT. Serverio veiksmas bus kaimeliuose Polomino Creek, Montgomery ir mūsų kurtas miestelis. Serveris yra dar kūrimo procese, planuojama jį paleisti gruodžio pradžioje.
Apie serverį :
Naujai užsiregistravę nariai serveryje atskrenda su lėktuvu į mūsų kurto miestelio prieplauką, ten jie gali išsilaikyti vairavimo teises, išsinuomoti dviratį. Taipogi gali nusipirkti butą ar automobilį.
Mašinų sistema - visų pirma nuvažiuojate į turgų, yra du vienas viename kaime, kitas kitame(/gps yra surašyta) įsėdate į savo norimą mašiną matote jos kainą, spalva, pavadinimą. Su rodyklėmis <>galite keisti spalvą ir ją nusipirkti. Paskiau su komanda /masina galėsite valdyti savo mašiną, jų galite tūrėti dvi!
Namų sistema - visame serveryje yra išdalioti namai, juos galite nusipirkti. Savo namus galite užrakinti, atrakinti. kaip namas bus atrakintas Labelis rodys kad jūsų namas yra atrakintas o kaip užrakintas-užrakintas. į savo namus galėsite padėti pinigus tai pat ir ginklus, jį parduoti.
Nuomos sistema - Priėje prie budelės jums bus išmestas langelis su mašinų sarašu, pasirinkus norimą mašiną jums ją sukurs ir pažymės žemėlapyje. Mašinų kiekis yra ribotas. Išėjus iš serverio mašina bus sunaikinta.
Žvejybos sistema - norint žvejoti reikės nusipirkti meškerę bei masalo, tada nuvykus prie žvejų tilto galėsite ten žvejoti pagauti žuvis jas parduoti, su laiku galės ir išsikepti ir už suvalgytas žuvis padidės dalis gyvybės taškų.
Serverio gaujos :
1. Grove Street gauja.
2. Ballas gauja.
Keletas nuotraukų iš serverio :
Nuotraukos
Mes ieškome naujų narių, žaidėjų, administratorių, direktorių į mūsų bendruomenę, jei tau patinka kaimeliai, nelauk junkis prie mūsų!
Tinklapio adresas - http://tkg.lt