Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Sveiki,
nesenei susikūrė SAMP projektas su pavadinimu Tv-LG (Tavo Virtuoalus - Lietuvos Gyvenimas). Projektas išpradžių vadinosi TT-LG (Tavo Tikras - Lietuvos Gyvenimas) Gr-P,
L-T-G (Lietuvos Tikras Gyvenimas), bet galiausiai su super administratorium pasitare nusprendėm, kad jis turi vadintis Tv-LG. Štai visa istorija apie pavadinimo kilmę. Dabar šiek tiek apie patį serverį. Serverio veiksmas vyks San-Fierro mieste. Bėja, serveris dar nestartaves (jo startas turėtų būti 2012-01-10), nes Game Modas dar kuriamas, bet jau greitai turėtų būti baiktas. Po kolkas galite registruotis mūsų svetainėje - www.tv-lg.lithuanianforum.net (greitai bus su .LT arba .NET). Taigi šiek tiek apie darbus. Darbai serverije bus tokie:
SU DIREKTORIAU PAKVIETIMU:
Armija
Policija
FBI
Taxi/Transporteriai
Samdomi Žudikai
Medikai
Ginklų dyleriai
Narkotiku dyleriai
Apsauga
Fūristai
Power Hit Radio
Skelbiu.LT kontora
BE DIREKTORIAU PAKVIETIMO:
Autobusu vairuotojas
Picų išvežiotojas
Gatvių valytojas
Reporteris
Advokatas
Moto manai
GAUJOS:
Grove Street Family
The BALLAS
Varrios Loz Aztecas
Rusų mafija
------------------------------------
Serverio pagrindinė administracija:
Pagr. Admin - Arnas_Smith
Pagr. Super Admin - Karolis_Innamorato
-----------------------------------
Jei kyla klausimu daugiau informacijos ieškokite tinklapyje - www.Tv-LG.lithuanianforum.net
SKYPE - Arnas_Smith - top.speed3
Karolis_Innamorato - korke333
El.Paštas - TvLGinfo@gmail.com
------------------------------------