Brajanas 18/02/2012 16:09 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus ikelta mano GTA 5 setup.exe o jei noresit gauti anksciau mokekit man 15lt ir as atsiu
Brajanas 18/02/2012 16:05 As greit turesiu GTA 5,man reikia laukti dar 3menesius.Veliau gal uz 4-5menesiu o gal uz 2-3 menesiu internete bus GTA 5 setup.exe o jei noresit mokekit man 15lt ir as atsiusiu jums GTA5
Take-Two Interactive pasidarė dideliu kasniu amerikietiškom žaidimų kompanijoms. Finansinės problemos stumia į nepatogią padėtį. Nors yra ne taip blogai iki GTA4pasirodimo liko tik 2 mėnesiai, pati firma nėra isitikinusi savo pozicija.
Laimei į pagalba skuba EA. už T2 siūlo 2 milijardus dolerių. dabartinė T2 vertė siekia 1,2 milijardo dolerių, taigi tai yra neblogas pasiūlimas. Dėl distribucijos bus kalbama po GTA4 premjeros. Patys jie teigia, kad sekančia Grand Theft Auto dalį norėtu matyti kaip savo firmos gamį.
Kas iš to išeis? Man asmeniškai nesuteikia šypsenos, bet jaigu GTA4 būtų šūvis į dešimtuką, galėčiau miegoti ramiai.